OM OSS

OM OSS

Rickard Samuelsson

Telefon 070-772 80 44

rickard@samuelssonkapital.se

VD & Grundare Rickard Samuelsson har lång erfarenhet inom Bank & Finans där karriären startade för ca 15 år sedan på Skandiabanken. Sedan dess har Rickard arbetat i olika roller med finansiell rådgivning mot privat och företagskunder.

 

Ambitionen med Samuelsson Kapitalförvaltning är att attrahera seniora medarbetare som har lång erfarenhet och stor förmåga att hantera privat och företagskunder med högsta kvalitet. Bolaget arbetar efter en modell som bygger på en schemalagd uppföljning med syfte att löpande väga befintliga innehav mot rådande syn på marknaden. Samuelsson Kapitalförvaltning har alltid en uppfattning om marknaden tack vare analys från marknadens ledande analyskällor. Detta skapar goda förutsättningar för att nå uppsatta mål till rätt risk.

 

Modellen har utvecklats under lång tid och syftar till att skapa en hanterbar översikt över kundens hela, eller utvalda delar, engagemang av pensioner och/eller kapitalplaceringar.

 

Vårt sätt att arbeta ger löpande nya referenskunder tack vare hög kundnöjdhet hos befintliga kunder.

 

Varmt välkommen till oss!

FÖR FÖRETAG

Vi anpassar våra tjänster och strategier till rådande marknadsläge och hjälper företag att bygga upp kapital genom pensioner, likviditetsförvaltning och löpande sparande.

SAMUELSSON

FÖR PRIVATPERSON

Du är varmt välkommen att träffa en av våra rådgivare för ett förutsättningslöst möte. Under mötet presenterar vi vår analysmodell samt gör en situations- och behovsanalys med en genomgång av de möjligheter och lösningar som passar dina behov.

Telefon: 070-772 80 44

Adress: Heimdalsgatan 8 bv

113 28 Stockholm

Samuelsson Kapital AB

Org nr 559221-0172

info@samuelssonkapital.se